Ciorba cu perisoare de pui

de mihaelar63 in Ciorbe, 9 Feb 2012 | 15576 vizualizari

 

Din dorinta de a face o ciorba cat mai light am incercat si perisoare din piept pui . Sunt incantata de rezultat .
Ciorbita este prezentata intr-una din farfuriile mele ,, de suflet '' , mostenita de la maica [ bunica] mea .

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 felie telina
  • 50 ml ulei
  •  1 pahar sos-aromat[http://www.bucataras.ro/retete/sos-aromat-27184.html }
  • sare
  • patrunjel verde

pt perisoare

  • 500 gr piept pui fara piele  macinat 
  • 1 ou
  • 1 ceapa tocata
  • 1 lingura pasta ardei
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • 2 linguri orez
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri lapte
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare de pui:

  1. Curatati si spalati legumele .
  2. Caliti usor ceapa tocata , morcovul si telina taiate cuburi .
  3. Adaugati 3-4 l apa .Sarati .
  4. Amestecati ingredientele ptr. perisoare .Formati perisoare cat mai mici [ daca aveti rabdare ], pe care le puneti la fiert cand morcovul este aproape patruns .
  5. La sfarsitul fierberii adugati un pahar de sos aromat de rosii .
  6. Serviti cu verdeata . Este atat de gustoasa incat ar fio crima sa-i mai pui si smantana .

TIPS-URI

1

Am invatat de la Michael Chiarello sa pun in perisoare  2 linguri pesmet + 2 linguri lapte .Garantat va ies niste perisoare prima .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

horia 1

10.02.2012, 21:08

una din preferatele mele culinare ,este ciorba de perisoare.marturisesc ca din cane de pui ,n-am mancat pana acum,dar vad ca este ceva magnific si dupa cum bine spui "light".felicitari !

RuxyRux 1

10.02.2012, 21:10

Arata extraordinar Mihaela!

Aurelia 07_07 1

27.02.2012, 07:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de potroace